Livtec Recovery Hyvinvointianalyysi

Livtec Recovery -hyvinvointianalyysi antaa huipputarkkaa mitattua tietoa stressistä ja unen laadusta. Kahden vuorokauden mittainen analyysi perustuu mm. sykevälivaihteluun. Vaihtelu on voimakasta, kun ihminen on perusterve, hyvässä fyysisessä kunnossa ja hetki päivästä on palauttava. Henkisen tai fyysisen kuormituksen lisääntyessä sykevälivaihtelu alenee.

Livtec Recovery:n käyttämä EKG-pohjainen sensori mittaa kahden R-piikin välistä aikaeroa, mitä pidetään ylivoimaisesti tarkimpana menetelmänä, verrattuna esimerkiksi yleisesti kaupallisissa älylaitteissa pulssin mittaukseen. Analyysin ekg-pohjaisuus mahdollistaa palautumisen ja stressitason mittauksen lisäksi kohonneen uniapneariskin arvioinnin.

Algoritmin ja menetelmän tarkkuus keskivaikean obstruktiivisen uniapnean tunnistamisessa on testeissä todettu olevan 95% luokkaa. Livtec Recoveryn tuloksia ei voi kuitenkaan käyttää suoraan lääketieteelliseen diagnoosiin, vaan suosittelemme hakeutumaan lääketieteellisiin tutkimuksiin, mikäli tulokset osoittavat selvästi kohonnutta uniapneariskiä. Tulosten perusteella saat kuitenkin myös vinkkejä elintapojesi parantamiseen.

Livtec Hyvinvointianalyysi käyttää Suomessa suunniteltua ja valmistettua lääketieteellisesti hyväksyttyä Bittium Faros™️ EKG-sensoria. Lääketieteellisesti hyväksytyn anturin nauhoitetta voidaan hyödyntää ammattilaisten, mm. kardiologin lisätutkimuksissa, mikäli mittauksissa havaitaan runsaasti poikkeamia kuten lisälyöntejä tai epäsäännöllistä rytmiä.

Lue lisää menetelmästä TÄÄLTÄ.

Livtec Recovery Hyvinvointianalyysi 159 €

Ota yhteyttä

Tietoa Suuntiman sivuilla.

Blogi

Suuntiman ajatuksia liikunnasta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

Kokemuksia

Mitä asiakkaat sanovat Suuntiman palveluista?

Pätevyys

Osaaminen ja kokemus Suuntiman taustalla

Taustaa

Miksi ja kenelle Suuntima on perustettu?

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Kirjaudu sisään

Tervetuloa Suuntiman käyttäjäksi!

Eikö sinulla tai yritykselläsi ole vielä käyttäjätunnuksia? Voit rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, jotta Suuntima voi myöntää sinulle käyttöoikeuksia suojattuihin sisältöihin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tämä sivusto käyttää oikein toimiakseen evästeitä ja niitä käytetään myös rajatusti digitaalisessa markkinoinnissa.

Käyttämällä sivustoa suostut toimimaan tietosuoja-, yksityisyys- ja käyttöehtojen mukaisesti.