Suuntima Hyvinvointistudio, Lempäälä, Kulju

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

”Opeta meitä välittämään ja olemaan välittämättä.”

– T.S. Eliot –

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia  keskittyy nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, auttaen sinua saavuttamaan haluamasi muutokset elämässäsi.

Mitä on ratkaisukeskeinen lyhytterapia?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on terapeuttinen lähestymistapa, joka keskittyy asiakkaan voimavaroihin, tavoitteisiin ja mahdollisiin ratkaisuihin ongelmien sijaan.

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa pyritään ymmärtämään nykytilanne, määrittelemään selkeät tavoitteet ja keskittymään siihen, miten nämä tavoitteet voidaan saavuttaa. Terapeutti auttaa sinua tunnistamaan omat vahvuutesi, resurssit ja aiemmat onnistumiset, joiden avulla lähdetään rakentamaan tietä kohti ratkaisuja.

Anne

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa tulen hyödyntämään kaikkea sitä, mikä on sinulle merkityksellistä ja tärkeää. Terapeuttina olen aito, välittävä ja arvostava.

Olen 42-vuotias kahden teini-ikäisen pojan äiti. Oma tieni kehollisen fysioterapian maailmassa on alkanut 20 vuotta sitten. Suurimman osan tästä ajasta työskentelin työterveyshuollossa osana moniammatillista tiimiä.

Vuonna 2020 kouluttauduin mindfulness-tunnetaitovalmentajaksi ja tämän jälkeen olen opiskellut psyykkistä valmennusta sekä hyväksymis- ja omistautumisterapiaa. Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi valmistuin keväällä 2024.

Olen Valviran laillistama terveydenhuollon ammattihenkilö.

 

 

Apua terapiasta

Ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta voi saada apua monenlaisiin elämän haasteisiin:

Masennus ja ahdistus: Terapia auttaa sinua tunnistamaan voimavarasi ja kehittämään ratkaisuja masennuksen ja ahdistuksen lievittämiseksi. Se auttaa sinua löytämään positiivisia toimintatapoja ja keskittymään tulevaisuuden myönteisiin näkymiin.

Ihmissuhdeongelmat: Lyhytterapia keskittyy rakentaviin ratkaisuihin ja se auttaa sinua parantamaan vuorovaikutustaitojasi, ratkaisemaan ristiriitoja ja luomaan terveempiä ihmissuhteita.

Työstressi ja urahaasteet: Terapia auttaa sinua hallitsemaan työstressiä ja löytämään keinoja työn ja henkilökohtaisen elämän tasapainottamiseksi.

Elämäntapamuutokset: Terapia auttaa sinua kehittämään itsetuntemustasi ja henkilökohtaisia taitoja. Se auttaa sinua asettamaan tavoitteita, löytämään voimavarasi ja elämään merkityksellistä elämää.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia voi tarjota apua monilla elämänalueilla ja auttaa sinua saavuttamaan kestäviä muutoksia. Terapeutti työskentelee kanssasi yhteistyössä, jotta voit löytää omat voimavarasi ja tavoitteesi.

Paikka

Vastaanotto on Suuntiman studiolla luonnon ääressä. Etätapaamiset toteutetaan Google Meet -videoneuvotteluna.

Mitä ratkaisukeskeinen lyhytterapia maksaa?

65 €/käynti (50 min)

Mikäli olet estynyt tulemaan varaamallesi ajalle, se tulee perua sen viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ei kuulu Kelan korvaamiin hoitomuotoihin, et tarvitse siihen lähetettä.

Varaa aikasi