Haussa pätevä, hyvä personal trainer?

Hyvä ja onnistunut valmennus vaatii valmentajalta laajan koulutuksen, kokemuksen ja käytännön osaamisen. Pätevä, hyvä personal trainer tietää miten keho kokonaisuutena toimii ja lisäksi hyvä kehonhallinnan ja voimantuoton tietotaito takaavat paremmat tulokset turvallisesti ja tehokkaasti.

Ohessa ammatillinen koulutukseni ja osaamiseni sekä osa käydyistä kursseista ravintoon, valmennukseen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen. Niiden lisäksi olen käynyt lukuisissa lyhyemmissä koulutuksissa vuodesta 2004 alkaen. Olen käynyt monia koulutuksia FIHF:ssä, Suomen Terveysliikuntainstituutissa. Huom! Physiotrainer -koulutus on fysioterapeuteille räätälöity personal trainer -koulutus.

Hyvä personal trainer tekee lankkua vaikka veden päällä ;)

Miten Suuntima eroaa muista valmennuksista?

Olen työskennellyt viimeisten yli 10 v. ajan työfysioterapeuttina työterveyshuollossa. Työfysioterapeuttina ohjaan työergonomiassa ja annan päivittäin yksilöllistä ohjausta mm. tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa, arvioin fyysistä suorituskykyä ja teen fyysisen kunnon testejä ja -mittauksia. Olen viimeisten vuosien aikana suuntautunut myös yksilön ja ryhmien kunto- ja ravintovalmennukseen.

Omaan työkokemukseni puolesta vahvan tuntemuksen siitä, miten työn fyysinen kuormitus vaikuttaa yksilöön. Tuki ja liikuntaelinoireissa meidän pitää paitsi vahvistaa ja huoltaa kehoa myös kiinnittää huomiota työergonomiaan ja -tapoihin. Vahva ja kestävä keho rakentuu monesta tekijästä. Hyvään jaksamiseen tarvitaan myös hyvää ravitsemusta ja riittävää ja laadukasta palautumista.

Ota yhteyttä niin mietitään sinulle suunta kohti parempaa jaksamista. Teen valmennusta ravinnon ja liikunnan osalta, ja tapaamiset sovitaan lähisalillesi, kotiin, lenkkipolulle tai toimistolleni Lempäälän Kuljuun.

Liikuntalääketieteen (nyk. terveysliikunnan) perusopinnot | 2018-2019
Avoin yliopisto, Tampere

Ravintovalmentaja | 2017
FIHF

PhysioTrainer | 2016
FIHF

Ravitsemustieteen perusteet 25 op | 2015
Avoin yliopisto

Fascia-koulutukset | 2013-2014
ft, OMT, TtM Tiina Lahtinen-Suopanki

Työfysioterapeutti | 2007
PIRAMK

Pilates-ohjaaja | 2005
FIHF

Fysiokimppa-ohjaaja | 2004
FIHF

Fysioterapeutti | 2003
PIRAMK

Yhteystiedot

Suuntima (Y-tunnus 2876113-5)
Anne Lindholm
p. 040 757 2969
anne.lindholm@suuntima.fi