Suuntima Hyvinvointistudio

Vastuullisuus

Suuntima tarjoaa hyvinvointistudiota yksityisten ja yritysten käyttöön ja on sitoutunut vastuullisuuteen toiminnassaan. Pyrimme noudattamaan ISO 14001 -ympäristöstandardin periaatteita ja edistämään vastuullisuutta kaikessa toiminnassamme.

Ympäristön huomioiminen

Kiinnitämme suurta huomiota ympäristöystävälliseen toimintaan. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme muun muassa seuraavilla tavoilla:

Energiatehokkuus
Käytämme energiatehokkaita valaistus- ja ilmanvaihtojärjestelmiä sekä pyrimme vähentämään energiankulutusta. Ohjeistamme asiakkaitamme sulkemaan porealtaan lämpökannen aina kun allas ei ole käytössä, ja huomioimaan mm. saunan käytössä sen, ettei saunaa pidetä päällä turhaan. Kaikissa hyvinvointistudiolle hankituissa laitteissa on huomioitu energiatehokkuus. Suuntiman Hyvinvointistudion rakennuksen energiatehokkuus on erinomainen ja vastaa matalaenergiatalon energiatehokkuutta – tämä näkyy mm. ulkoseinien paksuudessa ja ikkunoiden energiatehokkuudessa. Rakennuksen lämmitys on toteutettu taloudellisella ja ympäristöystävällisellä vesi-ilmalämpöpumpulla (VILP) ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. VILP vastaa myös käyttöveden lämmityksestä.

Kierrätys
Tarjoamme asiakkaillemme kierrätysmahdollisuuksia, ja meillä on kierrätysastioita tiloissamme. Rakennuksen toteutuksessa on käytetty sertifioituja rakennusmateriaaleja ja esimerkiksi valmennustilan vaneripaneeliseinä on kierrätetty aiemmin toteutetun toimistotilan väliseinämateriaalista. Rakennuksen suunnittelun ja toteutuksen yhteydessä on tehty rakennus- ja hankeselostus, jolla on varmistettu materiaalien oikeanlainen käyttö ja pyritty minimoimaan hukkaa.

Ruoka ja muut tarjoilut
Käytämme paikallisia yhteistyökumppaneita, sesongin mukaisia ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavia ruoka- ja välipalavaihtoehtoja. Lisäksi pyrimme minimoimaan ruokahävikkiä ja kannustamme myös asiakkaitamme huomioimaan kestäviä toimintatapoja.

Sosiaalinen vastuu
Suuntima pyrkii myös edistämään sosiaalista vastuuta ja tasa-arvoa. Tarjoamme yhdenvertaiset mahdollisuudet kaikille asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Lisäksi teemme yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa osallistuaksemme kestävän kehityksen hankkeisiin ja Suuntiman toimintaympäristön yhteisöllisiin hankkeisiin.

Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan toimintaamme vastuullisuuden osalta. Tavoitteenamme on olla ympäristöystävällinen ja sosiaalisesti vastuullinen vaihtoehto tilojemme vuokraajille.

Kiitämme luottamuksestanne ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastuullisempaan suuntaan. Olemme avoimia palautteelle ja ideoille, joilla voimme parantaa vastuullisuustoimintaamme.