Ravitsemus ja ravintovalmennus

Ravinnerikas ruokavalio ja terveet ruokailutottumukset ovat oleellisia hyvinvoinnin ja terveyden rakennuspalikoita. Tiedätkö, onko ruokasi hyvää ja saatko siitä juuri sinulle oikean määrän energiaa, vitamiineja ja hivenaineita? Tai kärsitkö yliherkkyydestä joillekin ruoka-aineille?

Suuntima voi auttaa sinua löytämään kuntoiluun tai muuten tasapainoiseen ja hyvinvoivaan elämään sopivan ruokavalion, ruoka-aineet ja tavat, joilla voit vaikuttaa hyvinvointiisi pysyvästi dieettien aiheuttaman ikuisen jojoilun sijaan.

Olen opastanut monia asiakkaita ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Syö hyvin -ravintovalmennus on saatavissa myös verkkovalmennuksena. Tutustu alla ravitsemukseen ja ravintovalmennukseen liittyviin palveluihin tai ota suoraan yhteyttä!

Ota yhteyttä

Palvelen Pirkanmaalla (Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti, Nokia, Ylöjärvi, Akaa/Toijala/Viiala) ja verkossa koko Suomen alueella.

Tietoa Suuntiman sivuilla.

Suuntiman ajatuksia liikunnasta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

Mitä asiakkaat sanovat Suuntiman palveluista?

Osaaminen ja kokemus Suuntiman taustalla

Miksi ja kenelle Suuntima on perustettu?

Usein kysytyt kysymykset

Anne Lindholm

Kirjaudu sisään

Tervetuloa Suuntiman käyttäjäksi!

Eikö sinulla tai yritykselläsi ole vielä käyttäjätunnuksia? Voit rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, jotta Suuntima voi myöntää sinulle käyttöoikeuksia suojattuihin sisältöihin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tämä sivusto käyttää oikein toimiakseen evästeitä ja niitä käytetään myös rajatusti digitaalisessa markkinoinnissa.

Käyttämällä sivustoa suostut toimimaan tietosuoja-, yksityisyys- ja käyttöehtojen mukaisesti.