Ravitsemus ja ravintovalmennus

Ravinnerikas ruokavalio ja terveet ruokailutottumukset ovat oleellisia hyvinvoinnin ja terveyden rakennuspalikoita. Tiedätkö, onko ruokasi hyvää ja saatko siitä juuri sinulle oikean määrän energiaa, vitamiineja ja hivenaineita? Tai kärsitkö yliherkkyydestä joillekin ruoka-aineille?

Suuntima voi auttaa sinua löytämään kuntoiluun tai muuten tasapainoiseen ja hyvinvoivaan elämään sopivan ruokavalion, ruoka-aineet ja tavat, joilla voit vaikuttaa hyvinvointiisi pysyvästi dieettien aiheuttaman ikuisen jojoilun sijaan.

Olen opastanut monia asiakkaita ravitsemukseen liittyvissä asioissa. Syö hyvin -ravintovalmennus on saatavissa myös verkkovalmennuksena. Tutustu alla ravitsemukseen ja ravintovalmennukseen liittyviin palveluihin tai ota suoraan yhteyttä!

Palvelen Pirkanmaalla (Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti, Nokia, Ylöjärvi, Akaa/Toijala/Viiala) ja verkossa koko Suomen alueella.

Tietoa Suuntiman sivuilla.

Blogi

Suuntiman ajatuksia liikunnasta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

Kokemuksia

Mitä asiakkaat sanovat Suuntiman palveluista?

Pätevyys

Osaaminen ja kokemus Suuntiman taustalla

Taustaa

Miksi ja kenelle Suuntima on perustettu?

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Suuntima

Valitse palvelu, johon olet kirjautumassa:

Kirjaudu sisään Suuntiman yrityssivuille

Tervetuloa Suuntiman käyttäjäksi!

Eikö sinulla tai yritykselläsi ole vielä käyttäjätunnuksia? Voit rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, jotta Suuntima voi myöntää sinulle käyttöoikeuksia suojattuihin sisältöihin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tämä sivusto käyttää oikein toimiakseen evästeitä ja niitä käytetään myös rajatusti digitaalisessa markkinoinnissa.

Käyttämällä sivustoa suostut toimimaan tietosuoja-, yksityisyys- ja käyttöehtojen mukaisesti.