Suuntima Hyvinvointistudio
Suuntiman tilat

Neurosonic rentouttaa kehosi ja mielesi

Neurosonic-patja stimuloi värinällään kehoa ja tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa. Ohjelmatyypistä riippuen tällä on voimakas vaikutus myös verenkiertoon ja nestekiertoon.

Mikä on Neurosonic?

Patja on kehitetty palautumisen ja unen laadun edistämiseen. Sillä on yleensä selvästi rentouttava vaikutus. Hoidoilla saadaan usein myös vaikutuksia erilaisiin kiputiloihin ja lihasjännitykseen, neurologisiin oireisiin sekä mielialaan. Hoidot soveltuvat kaikenikäisille ja hyvä nyrkkisääntö on, että mikäli voit liikkua ja rasittaa itseäsi normaalisti, laitettakin saa käyttää.

Neurosonic -hoitopatja

Neurosonic -hinnasto

Kertahoidot

5 kerran sarjakortti

Sopiiko Neurosonic sinulle?

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle. Lue lisää osoitteesta neurosonic.fi

Mikäli sinulla on huomattavaa lihaskireyttä niska-hartiaseudun alueella, kannattaa säätää kyseisen alueen tehoja pienemmäksi välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen. Lisäksi hoidon jälkeen on suositeltavaa juoda vettä. Osalla liian voimakas teho tai liian aktiivinen ohjelma saattaa häiritä unen laatua. Tästä syystä hoidot aloitetaan matalammilla tehoilla ja ohjelmalla, jossa taajuuden vaihtelut ovat pienempiä.

Hoitoa ei suositella, mikäli sinulla on:

  • Akuutti tulehdustila
  • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
  • Vakava silmäsairaus
  • Jos olet ollut avoleikkauksessa tai sinulla on jokin muu sisäisen verenvuodon vaara
  • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24 tuntiin rokotteen ottamisesta

Varaa hoito

Tällä lomakkeella voit tiedustella hoitoaikaa.

Suuntima kerää yhteystietoja ja sivuston kävijätietoja GDPR:n mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen annat Suuntimalle luvan tallentaa tietosi asiakasrekisteriin. Tästä voit halutessasi tutustua Suuntiman tietosuoja- ja yksityisyysselosteeseen.