Suuntima Hyvinvointistudio

Personal Trainer - yksilöllistä valmennusta vuosien kokemuksella

Haluatko personal trainerin auttamaan salitreenissä? Ravintovalmentajan opastamaan ruokavalinnoissa? Rajoittavatko erilaiset vaivat liikkumistasi ja hyvinvointiasi? Ota Suuntiman koulutettu ammattilainen avuksi.

PT-valmennus: Liikunta, ravinto, terveys ja hyvinvointi

Alla esimerkkejä Suuntiman Personal Training valmennus- ja palvelupaketeista. PT Annella on fysioterapeutin, työfysioterapeutin, ravintovalmentajan ja mindfulness-valmentajan koulutuksien lisäksi jopa 20 vuoden työkokemus, ja paljon terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä lisäkoulutuksia. Tästä voit tutustua osaamiseen ja kokemukseen tarkemmin.

Personal Trainer -valmennukset: Lempäälä, Tampere, Pirkkala, Akaa

Palvelen yritys- ja yksityisasiakkaita Lempäälän Kuljussa sijaitsevasta Suuntiman Hyvinvointistudiosta käsin. Asiakaskuntani on joka puolelta Pirkanmaata, mm. Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Toijala, Viiala, Ylöjärvi, Valkeakoski, Kangasala. Jotkut asiakkaat ovat löytäneet luokseni myös Hämeenlinnasta ja Ikaalisista saakka. PT-valmennuksia voidaan järjestää eri kuntosaleilla ja kuntoilualueilla, Suuntiman Hyvinvointistudiossa Lempäälässä, tai tarvittaessa myös etänä videoyhteydellä. Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle paras tapa päästä kiinni parempaan kuntoon ja hyvinvointiin!

Esimerkkejä PT-valmennuksista