Positiivinen buusti jatkaa ja kehittää omaa liikuntaharrastusta.

Kannustava ohjaus, selvä ”lukujärjestys”, ohjatut liikuntahetket, ohjaus oikeisiin liikeratoihin, liikuntakokonaisuuden ratkaisun haku henkilön omista lähtökohdista.

Tavoitteiden saavuttamisessa auttoivat ohjaajan tuki ja asiantuntevat neuvot, lihashuolto-opastus.

Henkilökohtainen neuvonta tsemppaa todella hyvin liikunnan harrastamisessa!

Valmennus oli kokonaisuutena onnistunut. Tuli kokeiltua myös sauvakävelyä, johon en olisi omatoimisesti koskaan lähtenyt.

Oikein positiivinen kokonaisuus! 3kk valmennus oli ehkä hiukan lyhyt jakso, ehkä tapaamisia voisi olla esimerkiksi jatkossa puolen vuoden välein. Pysyisi alitajunnassa se kannustin päällä, ettei halua tulosten menevän ainakaan huonompaan suuntaan, vaikka aktiivinen valmennuksen jakso loppuukin.

Positiivinen ja kannustava kokemus, voi lämpimästi suositella, toivoisi tällaisen liikunnallisen ”herättelyn” toistuvan vaikka 2-5 vuoden päästä.

Ravintoneuvonta tärkeää, vaikka itsellä on hyvin tiedossa, mikä on terveellistä ja mikä ei. Ohjelma auttoi ruokarytmin tasoittamisessa, välipalat yms.

Liikuntaohjeet olivat hyvin selkeät. Ohjeissa kerrottiin mitä lajeja tehdään ja kuinka usein mitäkin lajia. Lisäksi oli sanottu millä sykealueella pitää pysyä ja kuinka kauan yksi reeni kestää. Ei muuta kuin noudatti vain ohjetta!

Oikein hyvä. Olen tyytyväinen. Kannattaa jatkaa samaa meininkiä muidenkin osalta. Toisaalta, jos oma motivaatio puuttuu, ei valmennuksestakaan varmaankaan ole hyötyä. Tällaisia asioita ei voi ”tuputtaa”.

Erittäin hyödyllinen valmennus. Mukavaa oli. Ja hyödyllistä. Kiitos!

Yhteystiedot

Suuntima (Y-tunnus 2876113-5)
Anne Lindholm
p. 040 757 2969
anne.lindholm@suuntima.fi