Mindfulness auttaa pysähtymään

Mindfulness on pysähtymistä nykyhetkeen ohjaamalla ajatukset pois menneestä ja tulevasta. Mindfulness on omien tunteiden, ajatusten ja kokemusten ymmärtämistä ja hyväksymistä sekä myötätuntoista läsnäoloa ilman arvostelua ja analysointia. Mindfulnessin myönteisistä vaikutuksista on tehty tuhansia tieteellisiä tutkimuksia. Säännöllisen harjoittelun myötä aivoissa on nähtävissä fysiologisia muutoksia. Harjoittelun myötä elimistön stressihormonit vähenevät ja immuunivaste paranee. Käytyäni Mindfulness tunnetaito­valmentaja­koulutuksen olen ohjannut ryhmille sekä asiakkailleni tietoista läsnäoloa ja mindfulnessiin liittyviä tunnetaitoja. Miten olla hankalien tunteiden kanssa – voinko kohdata ne vai vältänkö epämukavuuksia? Miten pystyn olemaan läsnä päiväni kaikkein tärkeimmissä hetkissä – kohdatessani läheiseni tai perheeni kiireisen päivän jälkeen? Mindfulness-harjoittelu voi olla yhtenä apuna elämän kriiseissä. Se voi tuoda myös sinun elämääsi läsnäoloa, pysähtymistä ja tasapainoa. Haluatko tutustua Mindfulnessiin? Varaa aika yksilö- tai ryhmäohjaukseen.

Palvelen Pirkanmaalla (Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti, Nokia, Ylöjärvi, Akaa/Toijala/Viiala) ja verkossa koko Suomen alueella.

Tietoa Suuntiman sivuilla.

Blogi

Suuntiman ajatuksia liikunnasta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

Kokemuksia

Mitä asiakkaat sanovat Suuntiman palveluista?

Pätevyys

Osaaminen ja kokemus Suuntiman taustalla

Taustaa

Miksi ja kenelle Suuntima on perustettu?

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Suuntima

Valitse palvelu, johon olet kirjautumassa:

Kirjaudu sisään Suuntiman yrityssivuille

Tervetuloa Suuntiman käyttäjäksi!

Eikö sinulla tai yritykselläsi ole vielä käyttäjätunnuksia? Voit rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, jotta Suuntima voi myöntää sinulle käyttöoikeuksia suojattuihin sisältöihin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tämä sivusto käyttää oikein toimiakseen evästeitä ja niitä käytetään myös rajatusti digitaalisessa markkinoinnissa.

Käyttämällä sivustoa suostut toimimaan tietosuoja-, yksityisyys- ja käyttöehtojen mukaisesti.