Suuntima Hyvinvointistudio

Tyhy / tyky -toimintaa vuosien kokemuksella

Onko yritykselläsi haasteita sairauspoissaolojen kanssa vai kaipaako työyhteisö piristystä? Tuntuuko, että hyvinvointiin, liikuntaan tai ravintoon panostamalla voisitte saada työpäiviin parempaa jaksamista, innostusta ja kykyä kestää haastaviakin tilanteita? Suuntiman valmennuksella saadaan juuri sinun yrityksellesi räätälöity kokonaisuus, joka tuottaa positiivista hyvinvointia ja tuloksia. Ota yhteyttä, räätälöidään teidän yrityksellenne sopiva valmennus. Teemoina voivat olla mm.

 • Uni, palautuminen ja mindfulness -workshop
 • Työergonomia kuntoon (sis. taukoliikuntavälineet ja -videot)
 • Syö hyvin – panosta pysyvään painonhallintaan (sis. välipalat työyhteisölle)
 • Mindfulness palautumisen apuna (sis. äänitteitä)
 • Liikkumalla hyvinvointia (sis. harjoitusvideoita)

Tyhy-päivä Suuntiman Hyvinvointistudiolla

Suuntiman Hyvinvointistudio on nyt myös yritysten käytössä, ja Annen vuosien kokemus työhyvinvoinnin kehittämisestä useissa yrityksissä on hyödynnettävissä uudessa, erilaisessa ympäristössä.

”Suuntiman tarjoamat puitteet olivat meidän tyhy-päivällemme aivan timanttiset. Isoista ikkunoista avautuva luonto toi oman, ihanan rauhoittavan elementtinsä. Näimme myös kauriin! Meille räätälöity kokonaisuus ohjelmineen, ruokineen ja puitteineen oli onnistunut. Saimme kotiin viemisiksi avaimia, joilla on varmasti meille itse kullekin käyttöä. Suunnittelimme myös käyttävämme Annen mindfulness-harjoitteita jatkossa tiimipalavereissamme.”

Millainen on Suuntiman työhyvinvointipäivä? Se on yrityksellesi / tiimillesi räätälöity kokonaisuus, jossa yhdistyvät vaikkapa:

 • hyvinvoinnin luennot tai workshopit
 • jooga-, mindfulness-, pilates- tai rentoutustunti
 • hyvinvointimittaukset/-kartoitukset
 • aamupala, lounas, välipala, kahvi/tee – pitopalvelun eriliset menut
 • sauna ja poreallas
 • yhteinen metsälenkki
 • omaa ohjelmaa, musiikkia
 

Suuntiman Hyvinvointistudio tekee yhteistyötä catering-yrityksen kanssa, joten myös ruokailu on mahdollista räätälöidä toiveidenne mukaisesti. Studio on kooltaan sopiva 10-30 hengen ryhmälle. Kysy tarkempia lisätietoja, ja kerro ajatuksesi parhaasta hyvinvointipäivästä työyhteisöllesi.

Suuntiman Hyvinvointistudio sijaitsee Lempäälän Kuljussa, vain 12 minuuttia Tampereen keskustasta. Studiolta löytyy noin 70 m² valmennus- ja ryhmätila, sauna ja ulkoporeallas. Tilat on suunniteltu sopiviksi jopa 30 hengen kokouksiin, tai 15 hengen liikuntaan. Saunaan mahtuu kerralla 8 henkeä ja poreallas on 6(-8) hengelle.

Olemme halunneet luoda tilan ja ympäristön, joka tarjoaa erilaisen kokemuksen verrattuna perinteisiin kokous- tai ryhmätiloihin. Studiolla on kiinnitetty erityistä huomiota visuaalisuuteen, äänimaailmaan ja materiaaleihin.

Suuntiman Hyvinvointistudio muuntuu tunnelmalliseksi illanviettotilaksi

Aktiviteetteja Ideaparkissa, illanviettoa ja yhdessäoloa Suuntimalla

Ideaparkin läheisyys 4 km:n päässä mahdollistaa vaikkapa kartingia, padelia tai muita aktiviteetteja ennen siirtymistä Suuntiman Hyvinvointistudiolle, jossa on mahdollista järjestää perinteisten pikkujoulujen ohjelmanumeroiden lisäksi myös hyvinvointia tukevaa mindfulnessia, pilatesta tai äänimaljarentoutusta. TV-/audiolaitteisto mahdollistaa erilaiset esitykset, ja videoiden toistamisen.

Ruuat ja tarjoilut yhteistyössä cateringin kanssa - tai oman valintasi mukaan

Suuntima voi järjestää ruokailut, pientä purtavaa, ja alkoholittomia juomia osallistujamäärän mukaan. Ruokailut ja juomat on mahdollista tuoda itse tai tilata Suuntiman catering-yhteistyökumppanin kautta. Tarjoilut veloitetaan erikseen tilauksen mukaan, ne eivät sisälly tilojen veloitukseen tai ohjelmiin. Suuntiman takapihalla on myös nuotiopaikka, jossa voi grillata makkaraa avotulella/hiilloksella vaikkapa metsälenkin tai muun ulkoilun yhteydessä.