Suuntima Hyvinvointistudio, Lempäälä, Kulju
Tila muuntuu moneen käyttöön

70 neliön muokkautuva tila liikuntaan, kokouksiin ja tapahtumiin

Suuntiman Hyvinvointistudion valmennus- ja ryhmätila tarjoaa puitteet hyvin eri tyyppisten tilaisuuksien järjestämiselle. Olipa kyse sitten yrityksen työhyvinvointipäivästä tai ideariihestä, tai vaikkapa mindfulness-retriitistä.

Tilaa luovuudelle ja yhdessäololle

Valmennus- ja ryhmätila on noin 70 m² tila, jonka toisella seinällä on 86 tuuman LED TV. TV on käytettävissä esitysmateriaalin näyttämiseen sekä koulutus- ja tunnelmavideoihin. Myös videoneuvottelut onnistuvat, sillä käytettävissä on tarvittaessa 4K-tasoinen tietokoneeseen kytkettävä webkamera (muista tiedustella erikseen varauksen yhteydessä).

Studion omaan kalustoon kuuluu 6 kpl pyörillä liikutettavaa ja päädyistään tai sivuistaan toisiinsa kiinnitettävissä olevaa 160 x 80 cm kokoista neuvottelupöytää, mikä mahdollistaa erilaisia kokous-, juhla-, luento- ja koulutuskokonaisuuksia. Myös tuoleja löytyy jopa 35 hengelle. Ota yhteyttä ja kerro oma ideasi, niin mietitään yhdessä hyvä toteutus.

Valmennus- ja ryhmätila muuntuu moneen muotoon

Tilaa hyvinvoinnille

Valmennus- ja ryhmätilassa on maanläheisiä materiaaleja ja rauhoittavia viherkasveja. 

Tilasta löytyy on vesipiste ja jääkaappi, ja yhteistyökumppanin kautta myös catering on mahdollista järjestää 10 hengen ja sitä suuremmille ryhmille.

Valoisassa tilassa on korkeat ikkunat, joista on rauhallinen näkymä studion takapihalle ja pihaa rajaavaan metsään sekä nuotiopaikkaan.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Luo oma tunnelmasi

Valmennus- ja ryhmätila muokkautuu myös audiovisuaalisesti. Tilassa on värilämpötilan mukaan säädettävä valaistus, ja tunnelmaa luo tilaan myös erilaiset lyhdyt ja valot. 

Televisiota voi käyttää video- ja esitysmateriaalin jakamiseen. Tietokoneen yhdistäminen televisioon onnistuu sekä HDMI-liitännällä että langattomilla Apple AirPlay- ja Google ChromeCast-tekniikoilla.

Tilassa on 4 kaiutinta (AudioPro), joilla tilaan voidaan luoda oma äänimaailma ja soittaa haluttua musiikkia. Kaiuttimiin voi toistaa musiikkia joko tilassa olevalla tabletilla tai oman älypuhelimen kautta Bluetooth-yhteyden kautta. Äänentoisto on suunniteltu ryhmäliikunnan ja tilaisuuksien taustamusiikille. Kaiutinjärjestelmä on yhdistettävissä myös televisioon, joten sitä voi käyttää tv:n kautta esitettävien videomateriaalien äänentoistoon.