Suuntima Hyvinvointistudio, Lempäälä, Kulju

Suuntiman Hyvinvointistudio - erilainen valmennus-, kokous- ja ryhmätila Lempäälän Kuljussa

Unelma, joka päätettiin toteuttaa

Perustin Suuntiman alkujaan sivutoimiseksi yritykseksi auttaakseni ihmisiä personal trainerina – oman tarinani voit lukea täältä. Toimittuani neljän vuoden ajan sivutoimisena yrittäjänä asiakkaita alkoi olla jo siinä määrin, ettei työtilana käyttämäni noin 10 neliön tila enää vastannut tarpeisiin.

Vuoden 2019 lopulla syntyi idea hyvinvointistudiosta, joka tarjoaisi asiakkailleni enemmän kuin aiemmin käyttämäni pieni tila, ajoittain ruuhkaiset kuntosalitilat ja liike- tai toimistotilat, joita ei ole suunniteltu henkilökohtaiseen valmennukseen. Halusin luoda ympäristön, jossa yhdistyvät miellyttävät ja luonnolliset materiaalit, rauhallinen ja rento tila, ja yhteys luontoon.

Sopiva tontti unelmalle löytyi yllättävän läheltä, oman kotimme läheltä, joka sijaitsee suuren metsäalueen reunalla lähellä hyviä liikenne- ja kulkuyhteyksiä. Tie valmiiseen rakennukseen poikkeus- ja rakennuslupineen oli pitkä, vaikka varsinaiset rakennustyöt valmistuivat lopulta todella nopeasti. Suuntiman Hyvinvointistudio valmistui ja otettiin käyttöön Yrittäjän päivänä 5.9.2022 noin 5 kuukauden intensiivisen rakentamisen jälkeen. Rakentamisemme vaiheista voit lukea Instagramista ja Facebookista.

Henkilökohtaisista valmennuksista ryhmiin, kokouksiin ja juhliin

Suunnitellessamme hyvinvointistudiota tuli nopeasti ilmi, että meillä oli mahdollisuus ja puitteet toteuttaa henkilökohtaisiin valmennuksiin käytettävän tilan lisäksi todellinen monitoimitila, joka sopii:

  • ryhmäliikuntaan kuten joogaan ja pilatekseen
  • ryhmien valmennuksiin ja koulutuksiin aiheesta riippumatta
  • yritysten kokouksiin, tyhypäiviin ja luentoihin
  • perheiden, ystävien ja yritysten juhliin
  • retriitteihin ja koulutuksiin
  • rentoihin illanviettoihin, saunomiseen ja kylpemiseen (terassin yhteyteen hankittiin 6 hengen ulkoporeallas)

Koska rakennus on suunniteltu yritystoimintaan, on siinä otettu huomioon erityisesti esteettömyys, tiloihin sopiva ja riittävä ilmanvaihto ja kestävien mutta miellyttävien materiaalien käyttö.

Suuntiman Hyvinvointistudio muokkautuu moneen käyttöön

Studion tilat koostuvat noin 70 m² valmennus- ja ryhmätilasta, saunatiloista suihkuineen, pukuhuoneesta ja wc-tilasta. Tilat on suunniteltu sopiviksi jopa 30 hengen kokouksiin, tai 18 hengen liikuntaan, joten esimerkiksi ilmanvaihto toimii suuremmallekin ryhmälle ihmisiä.

Ajatuksena on ollut luoda tila ja ympäristö, joka tarjoaa erilaisen kokemuksen verrattuna perinteisiin kokous- tai ryhmätiloihin. Tiloissa ja ympäristössä on kiinnitetty erityistä huomiota visuaalisuuteen, äänimaailmaan ja materiaaleihin. Studion sijainti on hyvien liikenneyhteyksien varrella, 13 km Tampereen keskustasta ja 4 km Lempäälän Ideaparkista, rauhallisella alueella. Studion takapiha rajautuu metsään, johon valmennus- ja ryhmätilan suuret ikkunat avautuvat.

Sivupihalle avautuu pukuhuoneesta ovi, jonka kautta sauna- ja suihkutiloista on helppo siirtyä takapihalle porealtaaseen jalkoja likaamatta.

Takapihalla on noin 50 neliön terassi, 70 neliön viheralue, 6 hengen poreallas, ja alue, jolla on nuotiopaikka, jossa voit nauttia tulen loimusta ja lämmöstä vuoden ympäri. Terassi on valaistu. Alempaa voit tutustua tarkemmin studion eri tiloihin ja ominaisuuksiin. Juhlia varten olemme tehneet oman Juhlatila Lempäälä -sivustonsa, jolta löytyy ideoita ja kuvia, sekä lomake, jolla voit suunnitella juhlasi ja laskea hinta-arvion tilojen vuokrauksesta.