Suuntima Hyvinvointistudio, Lempäälä, Kulju
Pilates - kokemuksia ryhmäliikunnasta

Kokemuksia - ryhmäliikunnan palautteita

Ohessa Suuntiman Annen yinjooga- ja pilatesryhmien osallistujien antamia avoimia palautteita.

Tervetuloa mukaan ryhmäliikuntatunneille!

Annen tunneille on ihana tulla. Rempseällä, mutta lempeällä otteella ohjaa tunnit. Ei tarvitse pelätä, jos ei ”taivu” tiettyyn liikkeeseen, korvaava liike löytyy aina. Lämmin suositus <3

Tunneilla on ollut ihanan rento ilmapiiri. Anne kertoo usein liikkeille myös muita suoritusvaihtoehtoja, jos sattuu olemaan rajoitteita. Suomi-musa on ollut +

Pilatestunneilla on aina ihana käydä ammatillisen ja mukavan ohjaajan vuoksi. Ryhmät eivät ole liian suuria ja liikkeet saa tehdä omien voimavarojen mukaan.

Ihana vastaanotto/vieraanvaraisuus joka kerta: Lämmin, rauhallinen, iloinen ja kannustava.

Hyvän mielen tunteja!

Maanantain tunnit virkistivät mielen ja viikko lähti käyntiin hyvällä mielellä.

Mindful Pilates -tunnit rauhoittavat sekä mielen että kehon. Lämmin suositus Annen tunneille.

Yin-joogatunnit on olleet ihan loistavia; tila on täydellinen ja ohjaus todella ammattitaitoista ja miellyttävää. Olen tykännyt tosi paljon ja tulen syksyllä taas, kiitos <3

Joka kerta uusia liikkeitä ja liikkeissä otettu huomioon kohderyhmän taidot ja kuntotaso. Kiva kuulla siinä sivussa chakroista tarinaa, sekä välillä jotain aivan uutta. Kirjan mietteet ovat ihania.

Lempeä ja tehokas kurssi, joka sekä haastaa että rentouttaa kehoa ja mieltä!

Kiitos ihanista rumpu ja äänimaljamatkoista ja lämpimästä tunnelmasta! (Ohjaaja Mia Kettunen) Suuntiman energia on niin rauhallisen positiivista!

Jokaiselta tunnilta lähtee aina rentoutuneena ja virkistyneenä. Vaikka arjen kiireet olisivat painaneet mieltä mennessä, ovat stressaavat ajatukset kadonneet aina tunnin aikana.

En ole ennen ollut pilateksessa, mutta tykkäsin niin kovasti, että aloitin heti käymään säännöllisesti.

Rentouttavia yin-tunteja, tunnit maanantaina ja niistä sai kivan aloituksen viikkoon. Tuntien sisältö vaihtelevaa. Ensi vuonna nähdään!

Pilatestunneilla on mukava käydä hyvän ryhmähengen ja lempeän tunnelman vuoksi. Anne antaa tarkasti neuvoja ja ohjeita, kuinka liikkeet toteutetaan oikein sekä huomioi ryhmän jäsenten liikuntarajoitteet ja sairaudet. Pilatestunnin aikana unohtaa arjen kiireet ja huolet.

Maanantai-iltojen pelastus, rauha, onni ja voimanlähde! Kiitos Anne!

Aivan ihania tunteja, kiitos lempeästä ja ammattimaisesta ohjaamisesta. Liikeratani parani huomattavasti.

Tämä tunti antaa hyvin vastapainoa stressaavalle työlle.

Tunti haastaa, rentouttaa ja ilahduttaa.

Miten ilmoittaudun tunneille?

Ilmoittautumiset tehdään kirjautuneena Suuntiman sivuilla. Voit tutustua tunteihin Viikkokalenterissa tai tutustumalla ryhmiin.

Etkö ole vielä Suuntiman käyttäjä? Aloita täältä.