Mindful Pilates

Uudet ryhmät starttaavat 8.1.2024

Vuoden 2024 alusta alkavat kevättalven ryhmät on nyt avoinna ilmoittautumiselle Suuntiman verkkosivuilla. Aiemmasta poiketen, ilmoittautumiset ja varaukset tehdään Varaa heti -palvelun sijaan Suuntiman omalla sivulla. Lue alta lisätietoa ryhmistä, ja siitä, miten ilmoittaudut ryhmiin ja tunneille jatkossa.

Vuoden 2023 lopuille tunneille ilmoittaudutaan Varaa heti -palvelussa, minkä jälkeen kaikki ilmoittautumiset tehdään Suuntiman omassa ryhmäkalenterissa.

Luo käyttäjätunnus - se ei maksa mitään

Suuntiman käyttäjänä saat käyttöösi ilmaiseksi sisältöjä, jotka ovat näkyvissä vain kirjautuneilla käyttäjillä, Omalla sivulla. Alkuvaiheessa käytettävissäsi ovat mm. kuunneltavat Mindfulness-harjoitteet ja Hyvinvoinnin työkirja. Lisää sisältöjä on tulossa, joten kannattaa liittyä käyttäjäksi, niin voit ilmoittautua ryhmäliikunnan kursseille ja tunneille tai tutustua ilmaisiin materiaaleihin. Omalla sivulla voit lähellä Annelle pikaviestejä esimerkiksi yksilövalmennuksista, ryhmäliikuntaan liittyviä viestejä ja muita hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä.

Näin ilmoittaudut uusiin ryhmiin

1 – Luo uusi käyttäjätunnus

Jotta voit ilmoittautua ryhmiin, sinun pitää ensin rekisteröityä Suuntiman käyttäjäksi. Sen voit tehdä klikkaamalla tästä.
Uusi rekisteröinti tarvitaan, vaikka olisit aiemmin ostanut verkkovalmennuksia Suuntiman verkkokaupasta tai käyttänyt Varaa heti -palvelua. Sinulla saattaa olla Suuntiman käyttäjätunnus, jos olet ollut yksilövalmennuksessa ja saanut erikseen tunnukset Suuntiman sivuille. Jos et ole varma, onko sinulla on jo käyttäjätunnus, voit silti rekisteröityä – sivusto ilmoittaa sinulle, mikäli käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite on jo käytössä.

2 – Kirjaudu sisään

Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, kirjaudu sisään. Sisäänkirjautuminen tapahtuu päävalikon alla olevasta ”Kirjaudu” -napista (lukkokuvake). Käyttäessäsi älypuhelinta tai tablet-laitetta, napissa ei näy tekstiä vaan tunnistat sen lukkokuvakkeesta.

3 – Ilmoittaudu

Kun olet kirjautunut sisään, tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu haluamillesi kursseille. Ryhmät näet tältä sivulta (Ryhmäliikunta > Katso ryhmät ja ilmoittaudu). Vieritä sivua alaspäin tai klikkaa ”Katso ryhmät”-nappia nähdäksesi tarjolla olevat ryhmät. Ryhmään/kurssille ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake valitun ryhmän kuvaussivulla. Samalla sivulla näet myös kaikki kurssiin/ryhmään liittyvät tunnit.

Oma sivu - oikotie ryhmiin, viestintään ja sisältöihin

Kun olet kirjautunut sisään, näet Omalla sivulla kaikki tunnit, joihin olet ilmoittautunut tai jonossa.

Omalle sivullesi pääset sivuston päävalikon alla olevaa ”Oma sivu” -nappia klikkaamalla.

Omalla sivulla on 4 eri välilehteä, valitse haluamasi:

  • Ryhmät: Kaikki tunnit joihin olet ilmoittautunut
  • Sisällöt: Suuntiman verkkosisällöt jäsenille. Jos olet yksilövalmennuksessa, voi valmentajasi jakaa sinulle omia sisältöjä erikseen.
  • Pikaviesti: Tällä välilehdellä voit lähettää viestin suoraan Suuntiman valmentajalle, Annelle. Saat vastauksen sähköpostiisi.
  • Omat tiedot: Tällä välilehdellä näet omat käyttäjätietosi ja voit muokata niitä tarvittaessa.