Hyvinvoiva yritys on menestyvä yritys

Anne Lindholm, Suuntima

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on laskenut, että yhden sairausoissaolopäivän kustannus on työnantajalle keskimäärin 300 €. Tuki- ja liikuntaelinsairauksista sekä mielenterveysongelmista aiheutuu vuositasolla suomalaisille työnantajille arvoilta lähes 4 miljardin euron kustannukset. Jos olet kiinnostunut sairauspoissaolojen vaikutuksista oman yrityksesi toimintaan, voit arvioida sairauspoissaoloista johtuvia kustannuksia Varman sivuilta löytyvällä laskurilla.

Sairauspoissaolot vaikuttavat yrityksen toimintaan paitsi suorana työpanoksen menetyksenä, myös välillisesti, sillä tärkeiden tiimin jäsenten poissaolot laskevat koko työyhteisön panosta. Myös yleisellä työilmapiirillä on merkittävä vaikutus - hyvinvoiva työyhteisö toimii paremmin ja menestyy yhdessä. Erilaiset hyvinvointiprojektit sitouttavat henkilöstöä niin työnantajaan kuin työyhteisöönkin.

Henkilöstön hyvinvointiin kannattaa siis panostaa. Jo pienillä, hyvin ohjatuilla ja suunnitelluilla toimenpiteillä voidaan parantaa koko työyhteisön hyvinvointia ja vähentää sairauspoissaoloja. Sanotaan, että hyvinvointiin panostettu euro maksaa itsensä kuusinkertaisena takaisin.

Suuntiman tyky-toiminta - vuosien kokemuksella

Onko yritykselläsi haasteita sairauspoissaolojen kanssa vai kaipaako työyhteisö piristystä? Tuntuuko, että hyvinvointiin, liikuntaan tai ravintoon panostamalla voisitte saada työpäiviin parempaa jaksamista, innostusta ja kykyä kestää haastaviakin tilanteita? Suuntiman valmennuksella saadaan juuri sinun yrityksellesi räätälöity kokonaisuus, joka tuottaa positiivista hyvinvointia ja tuloksia. Ota yhteyttä, räätälöidään teidän yrityksellenne sopiva valmennus.

Teemoina voivat olla mm.

  • Uni ja palautuminen (sis. Firstbeat -hyvinvointianalyysin)
  • Työergonomia kuntoon (sis. taukoliikuntavälineet ja -videot)
  • Syö hyvin – panosta pysyvään painonhallintaan (sis. välipalat työyhteisölle)
  • Mindfulness palautumisen apuna (sis. äänitteitä)
  • Liikkumalla hyvinvointia (sis. harjoitusvideoita)

 
Alla muutama yrityksiltä saatu palaute Suuntiman valmennuksista.

"Kiitos paljon pirteästä ja hyödyllisestä esityksestä. Osallistujilta tuli paljon kiitoksia!"
"Lämmin kiitos upeasta luennosta ja kehonhuollosta, niistä pidettiin kovasti! Tennispallot ovat jo löytäneet arkeemme 😉 Mukavaa syksyä!"

Yhteistyössä

Palvelen Pirkanmaalla (Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti, Nokia, Ylöjärvi, Akaa/Toijala/Viiala) ja verkossa koko Suomen alueella.

Tietoa Suuntiman sivuilla.

Blogi

Suuntiman ajatuksia liikunnasta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista.

Kokemuksia

Mitä asiakkaat sanovat Suuntiman palveluista?

Pätevyys

Osaaminen ja kokemus Suuntiman taustalla

Taustaa

Miksi ja kenelle Suuntima on perustettu?

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Suuntima

Valitse palvelu, johon olet kirjautumassa:

Kirjaudu sisään Suuntiman yrityssivuille

Tervetuloa Suuntiman käyttäjäksi!

Eikö sinulla tai yritykselläsi ole vielä käyttäjätunnuksia? Voit rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, jotta Suuntima voi myöntää sinulle käyttöoikeuksia suojattuihin sisältöihin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Tämä sivusto käyttää oikein toimiakseen evästeitä ja niitä käytetään myös rajatusti digitaalisessa markkinoinnissa.

Käyttämällä sivustoa suostut toimimaan tietosuoja-, yksityisyys- ja käyttöehtojen mukaisesti.