Suuntima Hyvinvointistudio

Juhlatila Lempäälässä, vain 12 minuuttia Tampereen keskustasta

Sosiaaliset tilaisuudet ja juhlat ovat merkittävä osa ihmisen hyvinvointia. Ystävien ja muiden läheisten kanssa kokoontuminen lievittää stressiä ja nostaa mielialaa. Suuntiman Hyvinvointistudiolla voit järjestää kokoontumiset pienestä kaveriporukasta aina jopa 30 hengen juhliin.

Tilat sopivat lasten ja aikuisten juhlien ja syntymäpäivien järjestämiseen, polttareihin, pikkujouluihin tai muihin tilaisuuksiin.

Tutustu Suuntiman juhlatilaan, kuvagalleriaan ja lisätietoihin Juhlatila Lempäälän sivuilla.

Studion pöydät ja tuolit voi juhlien alussa sijoittaa saliin  vaikkapa ruokailua varten, ja ne siirtyvät helposti pyörillä sivuun tanssilattian tieltä. Sauna, poreallas ja palju on tarjolla saunojille ja kylpijöille.

Musiikkia tiloissa voi soittaa studion kaiuttimista oman älypuhelimen tai studion tablet-laitteen kautta. Tarvittaessa tunnelmaa kohottamaan voit tilata myös Studion yhteistyöbändin, joka nostaa juhlafiiliksen kattoon – omia suosikkikappaletoiveita otetaan myös vastaan!

Studion tiloissa ei ole keittiötä, mutta tarjoilun voi järjestää tiloihin tuomalla tarjottavat itse (tiloista löytyy jääkaappi) tai käyttämällä catering-yritystä, jonka kanssa Suuntiman Hyvinvointistudio tekee yhteistyötä. Catering-palvelut ovat saatavissa vähintään 10 hengen ryhmille. Pihalta löytyy löytyy myös nuotiopaikka.

Iso terassi, sauna ja poreallas

Suuntiman Hyvinvointistudion takaovesta on pääsy suoraan 50 neliön terassille, viheralueelle ja nuotiopaikalle. Saunatiloissa on 2 suihkua ja 7-8 hengen sauna. Lisäksi ulkotiloista löytyy 6-8 hengen poreallas.