Suuntima Hyvinvointistudio, Lempäälä, Kulju

Yinjooga ja äänimalja-/rumpurentoutus – syksy 2024

Tunnelmallinen rentoutus äänimaljojen tai rummun parissa

Tervetuloa tunnelmalliseen äänimalja-/ rumpurentoutukseen – se on kokemus, joka kannattaa kokeilla! Rentoutuksen alussa rauhoitutaan Yinjoogan parissa, minkä jälkeen jatketaan äänimalja- tai rumpurentoutuksella.

Äänimalja- ja rumpurentoutus järjestetään vuorotellen jokaisen kuukauden 1. torstaina klo 18.30 alkaen (tammikuussa 2. torstai).

Hinta 29 € / kerta. Kysy sarjahintaa.

Äänimaljarentoutuksessa käytetään erilaisia äänimaljoja, kristallimaljoja sekä muita soittimia, jotka ohjaavat kokonaisvaltaiseen syvärentoutumisen tilaan. Vaikutus perustuu äänimaljojen tuottamiin ääniaaltoihin, jotka vaikuttavat kehoon monella tavalla hidastaen lopulta myös aivoaaltojen toimintaa.

Rumpurentoutuksen rummutus tuntuu värähtelynä eri puolilla kehoa ja resonoiden solutasolla. Rentoutus auttaa laukaisemaan kehon jännitystiloja. Rumpurentoutuksen alussa ohjataan lyhyesti sanallisesti, jonka jälkeen tilaa jää myös hiljaisuudelle. Pääset laskeutumaan tähän hetkeen ja keskittymään omien tuntemusten ja rummun äänen kuunteluun.

Tunnin kesto 1h 30 min.

Ilmoittaudu

Kirjaudu sisään tunnuksillasi, niin saat näkyviin ilmoittautumislomakkeen. Jos et muista salasanaasi, pyydä palautuslinkki.

Eikö sinulla ole vielä käyttäjätunnusta/tiliä? Valitse Uusi käyttäjä -välilehti.

Täytä alle tietosi, valitse itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Lomakkeella rekisteröidyt käyttäjäksi ja ilmoittaudut samalla kurssille.

Jos haluat ilmoittautua kurssin sijaan yksittäiselle tunnille, rekisteröidy käyttäjäksi täällä ja ilmoittaudu tunnille viikkokalenterissa.

Ryhmä: Yinjooga ja äänimalja-/rumpurentoutus – syksy 2024

Huom! Tarkista puhelinnumero, saat kurssin maksulinkin/-pyynnön puhelimeesi. Maksulinkit/-pyynnöt lähetetään manuaalisesti ilmoittautumista seuraavan työpäivän aikana. Ilmoittautuminen rekisteröidään välittömästi. Kurssi erääntyy maksettavaksi 2 viikkoa ennen ensimmäistä tuntia.

Tässä näet kaikki kurssin yksittäiset tunnit. Kun olet kirjautunut sisään, voit joko:
- Ilmoittautua koko kurssille
- Ilmoittautua yksittäiselle tunnille (avaa tunnin tiedot ilmoittautuaksesi)
- Peruuttaa osallistumisesi yksittäiselle tunnille (avaa tunnin tiedot)
- Lisätä itsesi jonolistalle, mikäli yksittäinen tunti on täynnä (avaa tunnin tiedot)

Yinjooga ja rumpurentoutus elokuuTorstai 1.8. klo 18:30-20:00
Yinjooga ja rumpurentoutus lokakuuTorstai 3.10. klo 18:30-20:00
Yinjooga ja äänimaljarentoutus marraskuuTorstai 7.11. klo 18:30-20:00
Yinjooga ja rumpurentoutus joulukuuTorstai 5.12. klo 18:30-20:00