Suuntima Hyvinvointistudio, Lempäälä, Kulju

Elokuun hathajooga 4 krt

Hathajooga
Uutta!

Lujanlempeää Joogaa

Hathajoogaa voi kutsua kehon joogaksi, sillä sen keskeinen keino on kehon harjoitus. Lähtökohtana on että keho elää nykyhetkessä ja sen rytmi on hidas. Mieli puolestaan singahtelee helposti menneestä tulevaan. Sen nopea ja levoton rytmi rauhoitetaan kehon kautta: keskittämällä mieli kehon harjoitukseen. Apuna on myös hengitys.

Kurssikertoja on 4 ajanjaksolla 1.8.-27.8., tiistaisin klo 18.45-20.

Hinta koko kurssille 59 €

Maksuna käy myös Epassi, Smartum ja Edenred. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kuusi. 

Harjoitus johtaa kehon tasapainon kautta mielen tasapainoon. Tämä on siis kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia harjoittava kurssi. Joogaharjoituksiin sisältää fyysisiä asanoita, tietoisen hengityksen harjoituksia sekä ohjattuja rentoutumisharjoituksia. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille. Harjoituksen perustuvat Suomen Joogaliiton opetukseen.

Ohjaajana joogaopettaja Päivi Francke.

Ilmoittaudu

Kirjaudu sisään tunnuksillasi, niin saat näkyviin ilmoittautumislomakkeen. Jos et muista salasanaasi, pyydä palautuslinkki.

Eikö sinulla ole vielä käyttäjätunnusta/tiliä? Valitse Uusi käyttäjä -välilehti.

Täytä alle tietosi, valitse itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Lomakkeella rekisteröidyt käyttäjäksi ja ilmoittaudut samalla kurssille.

Jos haluat ilmoittautua kurssin sijaan yksittäiselle tunnille, rekisteröidy käyttäjäksi täällä ja ilmoittaudu tunnille viikkokalenterissa.

Ryhmä: Elokuun hathajooga 4 krt

Huom! Tarkista puhelinnumero, saat kurssin maksulinkin/-pyynnön puhelimeesi. Maksulinkit/-pyynnöt lähetetään manuaalisesti ilmoittautumista seuraavan työpäivän aikana. Ilmoittautuminen rekisteröidään välittömästi. Kurssi erääntyy maksettavaksi 2 viikkoa ennen ensimmäistä tuntia.

Tässä näet kaikki kurssin yksittäiset tunnit. Kun olet kirjautunut sisään, voit joko:
- Ilmoittautua koko kurssille
- Ilmoittautua yksittäiselle tunnille (avaa tunnin tiedot ilmoittautuaksesi)
- Peruuttaa osallistumisesi yksittäiselle tunnille (avaa tunnin tiedot)
- Lisätä itsesi jonolistalle, mikäli yksittäinen tunti on täynnä (avaa tunnin tiedot)

Elokuun hathajooga kerta 1Tiistai 6.8. klo 18:45-20:00
Elokuun hathajooga kerta 2Tiistai 13.8. klo 18:45-20:00
Elokuun hathajooga kerta 3Tiistai 20.8. klo 18:45-20:00
Elokuun hathajooga kerta 4Tiistai 27.8. klo 18:45-20:00